Delta Concept Serv Verificare ITP - Instalatii GPL Bucuresti

Preturi Instalatii GPL auto Bucuresti - Service GPL - Instalatii GPL preturi

Preturile sunt in functie de complexitatea montajului.
  • Non-euro de la 950 Ron
  • Euro 2 de la 1500 Ron
  • Euro 2,3,4 secvential de la 2100 Ron
  • Euro 5 de la 2400 Ron
  • Pentru butelie toroidala (in locul rotii de rezerva) se adauga de la 200 de Ron in plus in functie de capacitatea rezervorului.
Preturile includ montajul si TVA.

Instalatii GPL la cele mai competitive preturi. Montaj gratuit. Marci: Marini, BRC, Tomasetto. Autoturisme Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5. Termen de garantie 24 luni. Calitate garantata.GPL (Gazul Petrolier Lichefiat) este un amestec de hidrocarburi format predominant dintr-un amestec de propan si butan, obtinut prin rafinarea petrolului sau direct din extractie, dupa ce a fost separat de gazele naturale sau petrolul cu care acesta este in amestec in zacamintele petroliere.

Instalatii GPL - sistem alternativ de alimentare cu gaz petrolifer lichefiat pentru orice autoturism cu aprindere prin scanteie

Instalatii GPL carburatie - aceste instalatii GPL se pot monta pe orice autoturism echipat cu carburator simplu corp sau dublu corp pulverizarea gazului se poate face printr-un stut filetat in carburator sau un mixer special montat deasupra carburatorului .

Instalatii GPL monopunct - diferenta la aceasta instalatie GPL este sistemul lambda control prin care se efectueaza un dozaj electronic al gazului in functie de semnalul sondei lambda .

Instalatii GPL multipunct - motoarele echipate cu injectie multipunct non euro se pot monta cu instalatie GPL clasica cu mixer , la aceasta instalatie GPL se monteaza un emulator care intrerupe functionarea injectoarelor de benzina in timpul functionarii autoturismului pe GPL.

Instalatii GPL EURO 3 SI EURO 4 - Instalatiile GPL utilizate pentru aceste autoturisme sunt de tip secvential cu injectoare separate pentru fiecare cilindru , gazul fiind injectat prin galeria de admisie , aceste instalatii GPL sunt mult mai complexe si mai performante fata de cele clasice. Calculatorul instalatie de GPL tinand cont de timpii de injectie ai autoturismului cat si de temperatura motorului si presiunea GPL-ului. Diferentele de functionare ale motorului intre GPL si benzina fiind insesizabile.

Datorita densitatii mai mici fata de benzina consumul de GPL exprimat in litri va fi pana la 10 % mai mare decat cel de benzina. De aceea se poate economisi minimum 40 % din costul carburantului.

Rezervoarele sunt fabricate dintr-un otel special (tratat impotriva fisurilor) cu o grosime de 3,5 mm. Ele sunt fixate pe autovehicul cu platbande si suporti dimensionati sa garanteze, cu rezervorul plin, buna ancorare la solicitari datorate unei accelerari sau decelerari extrem de mari.


Rezervoarele ainutovehiculelor pe gaz sunt construite dintr-un aliaj special de 20 de ori mai rezistent la strapungeri decat rezervoarele de benzina, metanol sau etanol.

GPL-ul si aerul nu se vor aprinde decat daca sursa de caldura ajunge la cel putin 940 de grade Fahrenheit. In contrast o sursa de benzina se aprinde daca sursa de caldura ajnge la 430-500 e grade Fahrenheit.

Service-ul DELTA CONCEPT SERV este situat in Sectorul 5 Bucuresti pe Str.BARLEA NR.4-6